Reviews

Hoe klanten mijn sessies

ervaren hebben

kan je hier lezen!

Contact

Reviews

Hoe klanten mijn sessies

ervaren hebben

kan je hier lezen!

Contact

Ria wat ben je een geweldig lief mens. Tijdens de moeilijkste periode van mijn leven (na heftige bevalling) stond je altijd voor mij klaar. Wekelijks ging ik naar je toe, maar kon je altijd via de app benaderen als ik vastliep. Je begeleidde mij met heel veel liefde op mijn pad. Je leerde mij vooral om in het huidige moment te zijn en te blijven. Te doorvoelen met alles wat zich aandient en dat wat er ook is of komt te aanvaarden. Ik ben je hiervoor ontzettend dankbaar. Niet alleen mij heb je geholpen, maar ook alles werkte door naar mijn vriend en zoontje. Liefs Deborah

**  **  **  **  **

Na de eerste sessie merkten we al direct verschil in gedrag bij ons zoontje van 3 jaar. Hij was rustiger, zachter en liever. Zo kon hij niet alleen ineens rust vinden bij ons, maar sprak hij ook vaker uit “ik hou van jou, ik vind jou lief’.

Na de tweede sessie werd het hoofdbonken aanzienlijk minder. Daar waar wij hem voorheen meerdere keren per nacht hoorden, was dit nu slechts een enkele keer. De night terrors zijn gestopt.

De laatste sessie heeft het extreme hoofbonken doen stoppen. Voor ons als ouders is er ook meer rust. Het praten over alles heeft ons de mogelijkheid gegeven om het geboorteverhaal een plekje te geven en dóór te kunnen. Ria, we kunnen je niet dankbaar genoeg hiervoor zijn. Cherise

**  **  **  **  **

Ik heb voor Ria gekozen omdat ik meer over de taal van mijn gevoel (in plaats van verbale taal) wilde leren. Ik wilde graag via die weg mezelf meer ruimte gunnen.
Ik heb in de sessies met Ria geleerd veel beter te luisteren naar de signalen van mijn lichaam, steeds op een dieper gelegen niveau.
Met behulp van haar oefeningen en daarnaast veel meditatie is er de wereld van de gevoelstaal nog meer voor mij open gegaan.
Er is meer bewustwording en ruimte tussen de prikkel van buiten en mijn reacties ontstaan, dat voelt heel rijk en vooral kalm.
Ria is een liefdevolle en toegankelijke coach met een ruim hart, ik zou haar zeker aanbevelen om met je mee te lopen op jouw pad.
Barbara (Business Coach)

**  **  **  **  **

Wij kenden Ria vanuit haar vorige carrière en zijn met haar in gesprek gegaan over onze zoon (3 jaar). Onze zoon vertoonde gedrag wat we niet konden plaatsten. Ria is samen met ons helemaal terug gegaan naar de basis:  de zwangerschap en zijn eerste levensjaren. Door de aanpak van Ria zijn we zaken veel beter gaan begrijpen en dat heeft geresulteerd in het feit dat onze zoon veel “lekkerder in zijn vel” zit.

Nadien ben ik zelf, als vader, met Ria in gesprek gegaan over zaken waar ik  tegenaan liep, jong gezin, samengesteld gezin, (puber)kinderen uit eerdere relatie, drukke baan, balans werk/Prive.  De oefeningen die we deden tijdens deze sessies heb ik grotendeels overgenomen en heb er baat bij. Ik ervaar meer rust in mezelf, voorheen moest alles wat ik doe/deed in sneltrein vaart. Dat is voor mezelf en mijn omgeving niet altijd de juiste vaart. Ik ben Ria zeer dankbaar voor de gesprekken, de humor en de support. Het heeft mij/ons erg geholpen. 

Groeten Duco van der Markt

“Ik woon in België en leerde Ria enkele jaren geleden kennen op een dansweekend. Via social media bleef ik Ria’s professionele bezigheden volgen. Toen mijn vriend en ik wilden werken aan moeilijke, lastig bespreekbare dynamieken waar we tegenaan liepen met onze prachtige zoon (3 jaar), dacht ik onmiddellijk aan haar. Ook al zou het dan online moeten.

Lichaamsgerichte therapie online -> ??? hoe zou dat lopen ??? Ik kan zeggen: verbluffend goed.

Ria heeft mij op een hartelijke, afgestemde en doeltreffende manier begeleid. Ze luistert en kijkt, deed mij bij mijn gevoel komen, deed me anders kijken en gaf me terug wat ze hoorde en zag, zonder oordeel. Bij Ria ben je volledig welkom, met alles.

Dankzij haar toegankelijke en aanmoedigende stijl, technieken en opdrachten, kon ik bij zowel pijnlijke als speelse ervaringen en emoties komen, die ik had weggestopt, die er niet mochten zijn en die het me lastig(er) maakten om een liefdevolle, geduldige mama te zijn.

Ons traject liep van maart tot juni met eenmalige opvolging in september en heeft veel in beweging gezet. Ik merkte verandering in mezelf én naar mijn zoon toe. De begeleiding ondersteunde ook de afstemming met mijn partner, over ons samenleven met onze zoon en hoe we hem benaderen. Wat onze intentie was met deze begeleiding. Als extra bonus kwam ik ook dichter bij wat mij blij maakt.

Ik vond de opvolging in september ook heel waardevol. Zo kon ik nog eens terugkijken en dankbaarheid voelen voor mezelf, mijn partner, onze zoon én Ria, voor alles wat we gedaan hebben in die maanden.

Ik voel me gezien, gehoord, gerespecteerd, geliefd en geholpen door Ria. En weet dat ik ook in de toekomst bij haar terecht kan als (dat eenmalig) nodig is.

Ik raad Ria van Taboe coaching en therapie aan voor iedere (plus)mama en (plus)papa die (af en toe) verstrengeld zit in heftige emoties en dynamieken met hun (plus)kinderen en daar iets wil aan veranderen. En eigenlijk ook voor iedereen die nieuwsgierig is naar zowel het gekwetste als pure blije kind in zichzelf.”

Griet

**  **  **  **  **

Samen met ons zoontje (4 jaar) bij Ria terecht gekomen omdat hij een blokkade ervaarde in zijn leven. We waren opzoek naar iemand die verder keek dan het gedrag aan de oppervlakte.

Ria was in staat om ons in een open en veilig gesprek de onderste steen boven te laten halen. Dit voelde echt als samenwerken mét Ria.

De sessies daarna samen met ons zoontje waren heel ontspannen. Het voelde als een verrijkende ervaring om dit als gezin met elkaar te doen. Het was heel verbindend. Ria zorgde voor een veilige en ontspannen sfeer. Ria stelt zich open voor zowel de ouders als het kind en is in staat om goed aan te sluiten bij beiden. Ons kindje voelde zich snel veilig bij haar en wij ook.

Door zijn geboorte proces te doorlopen en door de heldere vertaalslag van Ria naar ons zoontje konden we met elkaar patronen herkennen. Het heeft ons zoontje goed geholpen en de blokkade weggenomen.

Het was een wonderlijke ervaring. Helpend voor ons zoontje en heel verbindend voor ons gezin. Esmeralda R.

**  **  **  **  **

Op een gegeven moment heb ik me aangemeld bij Taboe coaching en therapie. Het werd steeds meer chaos in mijn hoofd en ik liep steeds meer vast. Één van mijn kinderen was op dat moment al bij Ria in behandeling. En hierdoor kon ik van dichtbij meemaken hoe de benadering van Ria was. Ria is onbevooroordeeld, luistert heel goed, anticipeert hierop en past zich aan op mijn tempo. Ze is niet bang om de confrontatie aan te gaan op een respectvolle manier, zodat ik meer inzicht kreeg in mijn functioneren. Inmiddels weet ik wanneer ik hulp/ondersteuning/ behandeling nodig hebt. Dankjewel Ria.

Groetjes Birgit Hakemulder

**  **  **  **  **

Een EMDR sessie bij Ria heeft mij mijn energie en levensplezier terug gegeven. Het is een hele bijzondere ervaring, heeft mij zoveel gegeven. Ik ben heel blij dat ik hem ondergaan heb. Brigitt

**  **  **  **  **

 Ria heeft mij bijna een jaar lang begeleidt in het leren vertrouwen van mijn lichaam. Ik ben bij haar terecht gekomen a.g.v. maar niet herstellen na Corona. Ik voelde aan alles dat mijn fysieke klachten een psychisch reden hadden. Juist doordat Ria de combinatie aanbiedt van praten en werken met het lijf was zij precies wat ik zocht.

Toen ik begon voelde ik mijn lichaam niet, ik zag de signalen niet en hield vast aan patronen die mij veiligheid gaven. Ria heeft mij geleerd te durven vertrouwen in mijzelf, te vertragen en te durven loslaten. Emoties die vastzaten zijn losgekomen en dat was best pittig en confronterend. Ik heb geleerd wat goed voor mij werkt en hoe ik mezelf kan begrenzen zodat ik energie overhoud aan het einde van de dag.

Ik heb geleerd waar ik mijn kracht vandaan kan halen en hoe ik kan vertrouwen op mezelf. Het afgelopen jaar heeft mij zoveel inzichten gegeven! Blokkades zijn aan het afbrokkelen en mijn energie kan weer stromen. Ik ben Ria ontzettend dankbaar dat zij mij hierbij geholpen heeft met een hele prettige, open, en liefdevolle manier van werken. Myrthe

In de drie maanden waarin ik sessies bij Ria heb gevolgd, hebben mij geholpen om meer verbinding te maken met mijn lichaam en ik heb een beter inzicht gekregen in mijn gedragspatronen. Ook heb ik geleerd hoe ik die patronen kan veranderen. Ik ben haar daar heel dankbaar voor. B.R.

**  **  **  **  **

Onlangs een bijzondere EMDR sessie gehad bij Ria. Ik wilde graag van een angst af maar heb in één sessie meer dan dat verwerkt. Het was bizar wat er allemaal met mij gebeurde. Ik sta echt versteld wat het mij gedaan heeft. Ik voel mij sterker en meer in controle. Ria stelt je op je gemak en is een kei in haar vak. Ik gun iedereen een EMDR sessie bij Ria.

Desirée Pronk

**  **  **  **  **

We hebben nu 5 maanden reflexintegratie – embodiment bij Ria gevolgd en ons dochtertje van 8 jaar heeft onlangs opnieuw een Citotest afgelegd. Zij is voor rekenen een half jaar vooruit gegaan. Dit is super!

Fam. Berg.

**  **  **  **  **