Dé Overgang

Fluitend door dé Overgang?

Wie wil dat nu niet?

 

Contact
 • Dé overgang is zoveel meer dan de alom bekende symptomen:
  • Opvliegers
  • Stemmingswisselingen
  • Nachtzweten

  Wist je dat er ook een pre-menopauze bestaat? Dan menstrueer je dus nog wel maar zijn er ook al verschijnselen van de overgang.

  En de overgang heb je als vrouw niet alleen, je hele gezin krijgt ermee te maken.

  Niet alleen je gezin, ook in je werkkring werkt het door en in je relatie.

  De overgang is een transformatieproces en uit eigen ervaring kan ik stellen dat het leven daarna zóveel mooier wordt.

  Hoe herken je nu al die symptomen? Want het moeilijke aan de overgang is dat het geen eenheidsworst is. Iedere vrouw kan  andere sysmptomen ervaren en ze kunnen zelfs opkomen en ook weer plaats maken voor nieuwe. Best verwarrend dus.

  Om jou op een prettige manier te helpen in die wirwar van alles rondom die overgang organiseer ik regelmatig een online interactief webinar of kom ik graag bij jou op locatie een interactieve lezing te geven.

  Hoe meer informatie jij tot je genomen hebt, hoe makkelijker jij dit transformatieproces doorloopt.

   

  Soms komt het helaas voor dat de overgang zorgt voor terugval in ‘oud zeer’. Dit als gevolg van de hormonale veranderingen in je lijf, die direct ook van invloed zijn op fysieke of psychische ongemakken. Weet dat dit vaker voorkomt en dat hulp vragen van kracht getuigd. Ik loop graag een stukje met je mee. 

Jezelf liefhebben is als een levenslange romance!

Over de overgang wordt vaak wat lacherig over gedaan. De klachten
niet serieus genomen, of met een “hoort erbij”, geleefd. Ria heeft met dit online webinar geprobeerd dit taboe te
doorbreken. Zeker een aanrader om dit een keer te luisteren.
Hierdoor krijg jezelf meer inzicht en voelde ik mij ook gehoord. Alleen dát is al heel waardevol. Ingrid

Super dankbaar voor Ria en haar webinar. Het is zo’n beladen en onsexy onderwerp, waar nog veel onwetendheid op zit. Het gaat over zoveel meer dan oud(er) worden. Ik herkende er meer van op mijn 43e. Nu kan ik het plaatsen en dat geeft zoveel rust en steun. Dus alle vrouwen (vanaf 30 jaar), volg dit webinar 🙂 Griet V.

Iedereen weet dat de overgang iets is met hormonen. Hoe dat precies zit, maakt het webinar duidelijk. De uitleg over de mannenovergang, daar had ik hiervoor nog nooit van gehoord. Wil je  ook praktische tips mét naslagwerk dan is dit webinar een aanrader. Ria geeft heldere uitleg wat de overgang nu precies is en wat je kunt doen om zo goed mogelijk door deze periode heen te komen. Marijke Hoogland